Am întrebat experții în administrarea disconfortului cu privire la cele mai bune loțiuni topice pentru ameliorarea durerii, ce să căutam, ce să prevenim și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Discomforturile și încordările musculare vă pot împiedica îndeplinirea sarcinilor zilnice și vă pot afecta foarte mult rutina de exerciții. Din fericire, există o alternativă cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii musculare: anestezicele topice. Anestezicele topice, cunoscute și mai general sub numele de loțiuni pentru ameliorarea durerii, pot minimiza rapid disconfortul — chiar dacă pentru moment — și vă pot readuce pe picioare și să aprecieze din nou viața. Aceste analgezice eficiente sunt fantastice atât pentru ameliorarea durerii intense, cât și persistente și funcționează prin absorbția rapidă în piele, acolo unde există disconfort, pentru a oferi o ușurare imediată a mușchilor și a tensiunilor. Cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii au fost disponibile în diferite consistențe– creme, geluri, roll-on-uri și masaje– și funcționează în diferite moduri, cum ar fi dezvoltarea unei experiențe amorțitoare de aer condiționat sau o experiență de încălzire liniștitoare sau pur și simplu oferind un activ antiinflamator. ingrediente direct acolo unde este necesar, fără senzații de răcire sau de încălzire.Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici crema-articulara.com Pe site-ul nostru

Eficiența acestor loțiuni poate diferi în mod substanțial în funcție de rezistența chimică, locație și tipul de disconfort. Pentru a înțelege mult mai bine ce să încercăm să găsiți în cele mai apreciate creme pentru ameliorarea disconfortului, am discutat cu un grup de experți în monitorizarea durerii pentru a descoperi ce ingrediente active esențiale să căutați, dacă loțiunile de răcire sau încălzire sunt mult mai bune și dacă există au fost orice fel de ingrediente active, produse sau nume de marcă pentru a preveni. Am luat în considerare comentariile specialiștilor și am analizat mai mult de 30 de analgezice topice și am evaluat fiecare produs în funcție de costuri, ingrediente energetice, experiențele de aer condiționat sau de încălzire, valoarea generală, satisfacția clientului, reputația mărcii și ușurința de utilizare.

După analize riguroase, am recunoscut de fapt 11 dintre cele mai eficiente loțiuni pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, dorim să subliniem că acestea sunt soluții pe termen scurt pentru disconfort și durere și nu abordează cauza principală a disconfortului persistent sau a disconfortului extrem. Dacă disconfortul persistă, consultați medicul dumneavoastră pentru sfaturi privind tratarea sursei.

Mai jos sunt cele mai bune creme pentru atenuarea disconfortului din 2024 conform experților în managementul durerii

Gel Biofreeze Expert Toughness pentru ameliorarea disconfortului

Loțiune totală ideală pentru atenuarea disconfortului

Cost: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente truc: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentol care se estompează rapid la o aromă neutră

Gelul Biofreeze Expert pentru atenuarea disconfortului este cea mai bună cremă generală de atenuare a disconfortului muscular datorită formulei sale cu acțiune rapidă și durabilă. Aerul condiționat de mentol și camfor oferă o atenuare rapidă, interferând cu semnalele de disconfort ale corpului, făcându-l o opțiune perfectă pentru ameliorarea rapidă a durerii și a durerii din masa musculară.

O caracteristică benefică a Biofreeze este încorporarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Clienții apreciază performanța gelului, confortul de utilizare și experiența de încălzire. După cum a remarcat un recenzent, „[Este] foarte ușor de aplicat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează excelent pentru durerile inferioare de spate.” Un recenzent suplimentar l-a sugerat pentru articulațiile dureroase și țesuturile musculare, lăudând mirosul minim, plăcut și efectele durabile.

Tiger Balm Ultra Stamina Loțiune pentru calmarea disconfortului

Loțiune ideală pentru ameliorarea durerii, la preț accesibil

Cost: 6,88 USD|Ingrediente truc: 11% Camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: Aer condiționat|Parfum: Parfum solid, caracteristic de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Toughness Pain Eliminating Lotion este o alegere remarcabilă pentru cea mai bună loțiune accesibilă pentru ameliorarea durerii în masă musculară datorită faptului că o cantitate mică este foarte bună, iar la sub 7 USD un recipient, acesta este unul eficient și rezistent. frec care nu va costa o avere. Oferind un efect de răcire imediat și o experiență de încălzire de durată, componentele energetice ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, atrăgându-vă în mod eficient de la durere și oferind o ușurare rapidă.

Un atribut remarcabil al Tiger Balm este rezultatul rezistent. „La 11%, acești contra-iritanți generează o inflamație relaxantă a suprafeței la locul aplicării, care este suficient de solidă pentru a întrerupe semnalele de disconfort de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă terminați sarcinile zilnice cu mult mai puțină durere”, afirmă Matthew Cavanaugh, un chiropractician. specialist la Cavanaugh Chiropractic care Center. Cu toate acestea, parfumul său puternic și potențialul de a păta hainele pot fi un dezavantaj pentru unii.

Clienții apreciază ameliorarea durerii, performanța și valoarea. Ei afirmă că ameliorează durerea în masă musculară și funcționează remarcabil de bine. O recenzie a consumatorilor a lăudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, nu am reușit să-mi amintesc că disconfortul era acolo de la început”. Încă un client a fost mulțumit de dimensiunea prețului, afirmând: „Un pic merge departe. Am achiziționat 2 din cauza faptului că nu îmi venea să cred prețul.”

Masajul DoTerra Deep Blue

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii pentru aer condiționat

Cost: 28,49 USD pentru 4 oz.|Componente truc: Wintergreen, camfor, menta piper, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri esențiale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Răcire, încălzire, neutru: Aer condiționat inițial, după acea încălzire|Miros: Parfum solid, rămas

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună cremă de răcire pentru ameliorarea durerii în masă musculară, deoarece amestecul său unic de uleiuri necesare oferă o senzație de răcire și încălzire complet naturală pentru o atenuare instantanee și reconfortantă. Experiența de activitate dublă este deosebit de eficientă pentru calmarea masei musculare și a articulațiilor dureroase, folosind știința contrairitației pentru a distrage semnalele de durere.

Funcția de atragere a Deep Blue Rub este combinația sa de esențe naturale de plante și alte componente eficiente. De exemplu, uleiul de iarnă conține o substanță similară cu analgezicele, cunoscută și sub numele de acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele pe zonele neplăcute poate ajuta la reducerea senzației. În mod similar, camforul este absorbit rapid în piele și promovează frigul conștient al terminațiilor nervoase, ceea ce declanșează o experiență de răcire, ameliorând durerea. Aceste substanțe organice oferă o experiență de calmare zonelor cu probleme vizate, trimițând ameliorare acolo unde este cel mai necesar.

Recenziatorii i-au apreciat structura, performanța, calitatea superioară și atenuarea disconfortului. Ei discută despre efectul său de simțire de bine, că permite mișcarea cu un disconfort marginal, care funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate pe miros și valoare.

Cele mai bune 11 creme pentru eliminarea disconfortului din 2024, conform experților în monitorizarea durerii

Loțiune de încălzire cu rezistență maximă Rud A535

Cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru calmarea durerii

Cheltuială: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active secrete: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Miros: blând, care nu atenuează parfumul de mentol

Rub A535 Crema de căldură pentru țesuturi musculare și articulații se află în fruntea listei noastre ca cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru ameliorarea disconfortului din masa musculară, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Ingredientele sale energetice, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare imediată la contact pentru a ameliora disconfortul și disconfortul muscular cu promptitudine.

Ceea ce iese în evidență în ceea ce privește Rub A535 este că formula sa conține 100% și mai multe ingrediente pentru ameliorarea durerii decât loțiunile obișnuite, ceea ce o face o alegere puternică pentru cei cu țesut muscular sever și disconfort articular.

Indiferent de rezistența sa, loțiunea are o aromă ușoară și nu este copleșitoare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că loțiunea se poate simți oarecum lipicioasă după aplicare și unii oameni pot simți că experiența de încălzire este prea extremă.

Cremă Icy Hot PRO pentru ameliorarea disconfortului

Cremă ideală pentru atenuarea disconfortului, fără dezordine

Cheltuieli: 15 USD|Ingrediente active truc: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: răcoritor|Parfum: mentă

Dacă vă place o cremă pentru ameliorarea durerii cu rezistență maximă, dar nu vă plac reziduurile lăsate adesea în urmă, luați în considerare Icy Hot’s Pro Cream. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă este printre cele mai importante componente active disponibile fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri private pentru a oferi o senzație de aer condiționat exact acolo unde aveți nevoie, fără a vă pune niciun tip de obiect pe mâini. De asemenea, mai bine, loțiunea se absoarbe rapid și nu este grasă.

Un aspect negativ este parfumul; Datorită concentrației ridicate de mentol, nasul și ochii pot prezenta o anumită inflamație atunci când se aplică în locații mai mari. Pentru a evita acest lucru, utilizați într-o zonă bine ventilată, departe de cei mici și de animalele de companie ale familiei.